Over Désirée Jung

portretfoto-desiree-jungBeroepsmatig ben ik mijn hele leven al aan het begeleiden. Met passie oefen ik de begeleidingskunde uit in diverse functies. Ik vind het geweldig om mensen, van klein tot groot, zich te zien ontwikkelen, in de wetenschap dat ik daar een klein beetje aan heb bijgedragen.

Met massage ben ik aanraking gekomen tijdens een stoelmassage op de werkvloer. Ontspanningsmassage boekte ik wel eens in de sauna. Voor mij is de mens zowel fysiek als mentaal één geheel. Is er spanning in het hoofd, dan uit zich dat in lichamelijke klachten. Lichamelijke klachten uiten zich in het hoofd. Hierdoor kan je in de knoop komen te zitten. Massage maakt de knopen los en leert je bewust te worden van je lichaam. Massage zorgt voor balans tussen lichaam en geest. Hierdoor sta je evenwichtiger in het leven.

Mijn ervaring wil ik graag overbrengen op jou. Zowel in de begeidingskunde als in de massage. Maak dus snel een afspraak!

 Vakkundig:

  • Ik ben Post HBO gediplomeerd begeleidingskundige (coach en supervisor) Human and Organizational Behavior bij de Transfergroep Rotterdam (MA).
  • Ik ben gecertificeerd Mindful Run wandelcoach bij Mindful Run Nederland.
  • Ik ben gecertificeerd rouwbegeleider en heb daarvoor de training Omgaan met jeugdigen en verlies voor de professional en Omgaan met rouw en verlies voor professionals (volwassenen) bij Leoniek van der Maarel van EmotiesEnzo gevolgd
  • Ik ben aangesloten bij de NOBCO.
  • Ik heb de gecertificeerde basis-en vervolgcursus ontspanningsmassage gevolgd bij de OMB Academy van Robin van Wees. Ook heb ik daar de cursus Pulsing en Handenmassage gevolgd.
  • Bij Holos heb ik mijn certificering als holistisch stoelmasseur behaald.
  • Bij de Wellness Academie heb ik de cursus Anatomie, Pathologie en Fysiologie gevolgd.